Польський телеведучий образив українок у прямому ефірі

26 Січня 2012
10820
26 Січня 2012
13:26

Польський телеведучий образив українок у прямому ефірі

10820
Назвав їх хатніми роботами. Але потім вибачився
Польський телеведучий образив українок у прямому ефірі

Ведучий телеканалу TVN, публіцист і багаторічний кореспондент «Газети виборчої» у Москві Бартек Венглярчик у прямому ефірі образив українок. Про це повідомляє польське інтернет-видання Teleshow.pl.

 

Інцидент стався під час прямого ефіру 25 січня в ранковій програмі «Доброго дня, TVN» (Dzień dobry TVN). Співведуча пана Венглярчика Іоланта Пьєньковська поскаржилася на те, що досі немає роботів, які б могли прибирати і все робити по дому, на що Бартек Венглярчик відповів: «Є роботи! Ці роботи - українки».

 

Пані Пьєньковська намагалася його зупинити у таких судженнях, але Веглярчик продовжив: «Вони ж усе роблять, прибирають».

 

Незабаром після скандальної заяви журналіста фрагмент розмови з'явився в інтернеті і спровокував дискусію користувачів мережі. Також, польська преса у той же день почала жваво коментувати висловлювання одного з найбільш відомих журналістів країни, називаючи його заяви «проявом ксенофобії».

 

Зазначимо, що увечері журналіст вибачився за свою поведінку: «Вийшло по-ідіотськи, з моєї вини вийшла плутанина. Загалом я не мав намір ображати їх, малось на увазі те, що їх так розглядають дуже багато роботодавців. Але я сказав, як я вже сказав, я розумію, що ви можете зрозуміти це по-різному, тому дуже шкода. Не мав таких намірів, бовкнув», - пояснив журналіст.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10820
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Справедливий
4493 дн. тому
Щойно побачив по одному із каналів "спілкуванням" з цим ХАМОМ. Вразило те що наша ведуча-лялечка своїм дурним виразом на обличчі зробила його героєм.
Patriot
4493 дн. тому
Якби ж тільки поляки до нас так відносились! Від Мексики до Китаю - нашу жіночу половину усюди знають!
Знайка
4493 дн. тому
Как себя поставишь - так и будут относиться к тебе окружающие... Причём здесь ведущий? Благодарите за это украинок, работающих роботами в Польше. Скажите спасибо, что он их "животными" не назвал.... Ведь только робот и животное может так обозлить общество, в которое оно приехало ради денег.
Viktor
4493 дн. тому
на жаль, те, що бовкнув цей польський ведучий відображає реальне ставлення поляків до українців. прикро, але так воно і є.
Гость
4493 дн. тому
Бартек Венглярчик - типичный недоразвитый хам и мелкий ублюдок.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду