detector.media
25.01.2012 12:07
Інтернет-користувачі найкраще знають, де виходять «Інтерни», «Свати» й «Татусеві дочки»

Найкраще асоційовані за своїми каналами серіали на українському телебаченні - «Інтерни» («1+1»), «Свати» («Інтер»), «Татусеві доньки», «Щасливі разом», «Вороніни» (усі - Новий) та «Доктор Хаус» (СТБ).

 

Такий висновок випливає з результатів дослідження, проведеного для «Детектор медіа» компанією iVOX. Опитування* здійснене методом онлайн-інтерв'ю, тож його результати характеризують тих осіб, які користуються інтернетом.

 

Усі перелічені серіали добре асоціюються в опитаних з телеканалами, на яких вони виходять: понад 50% інтерв'юерів змогли правильно назвати канал виходу.

 

 

 

 

 

 

 

Дещо нижче - понад 40% опитаних - правильно вказали рідні канали «Універу» (ТЕТ) і «Морських дияволів» (ICTV). «Обручка» на «Інтері» також має показник понад 40%, але найчастіше (також понад 40%) у випадку з цим серіалом опитувані обирали варіант «Не знаю». 

 

Інші вказані в опитуванні серіали найчастіше отримували варіант відповіді «Не знаю».

 

Серіал «Солдати», який наразі транслює «2+2», усе ще більше асоціюється в опитаних з Новим каналом, на якому виходив раняше. А «Сімпсони», яких останнім часом теж показував «2+2», - з М1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Із повними результатами дослідження можна ознайомитися тут (файл .xls 255 kb).

 

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» та iVOX встановили:

 

Інтернет-користувачі найкраще знають проекти буднів «1+1» і СТБ;

 

Новини ТОНІСа виходять на 5-му каналі, найвідоміше шоу - «Х-фактор» (опитування);

 

Глядачі вважають, що розважальних шоу і серіалів на ТБ забагато, пізнавальних програм - замало.

 

*Дослідження проведене методом онлайн-інтерв'ю з використанням панелі iVOX (http://ivoxgolos.com.ua/) наприкінці грудня 2011 року. Вибірка становить 1000 анкет, структура вибірки відповідає структурі інтернет-користувачів України за статтю, віком та регіоном проживання. Статистична похибка не перевищує 3%.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY