«Деловая столица» створила iPad-версію

20 Січня 2012
6263
20 Січня 2012
18:34

«Деловая столица» створила iPad-версію

6263
«Деловая столица» створила iPad-версію

Економічний тижневик «Деловая столица» запускає iPad-додаток. Перший його випуск в App Store можна буде завантажити з 24 січня, повідомляє прес-служба групи компаній «Картель», видавця «ДС».

 

iPad-версия буде безкоштовною для читачів. Вона матиме два режими відображення, аудіо- і відеоконтент, слайд-шоу, фотогалереї, інші види і опції мультимедіа.

 

«К услугам коммерческих партнеров - стабильная лояльная аудитория издания плюс новые возможности для размещения рекламной информации. Эмоциональное взаимодействие читателя с продуктом подкрепляется удобной навигацией, визуальными эффектами, всплывающими окнами с комментариями экспертов, а также анимированной инфографикой», - зауважується у повідомленні видавця. 

 

До групи «Картель» входять видавничий дім «Картель», «Всеукраїнське передплатне агентство» і «Торговий дім "Картель"», а також рекламні агентства «МАЙ» і «МАG». 

 

ВД «Картель» випускає ділові тижневики «Деловая столица» і «Власть денег»; журнали «Худеем легко», «Вокруг света» (українське видання); газету «Первая Крымская»; журнал «АСС», каталог проектів «Дом.ua», «Украинский строительный каталог» і «Ландшафт. Дизайн»; каталоги «Перепланировка квартир», «Кухня и ванная», «Мебель года».

 

У 2011 році вийшли нові продукти: журнал «Усадьба» і альманах «Секреты «Худеем легко». Як повідомляла ТК, також у рамках видавництва АСС було запущено портал про будівництво.

 

2012 року «Картель» запустив жіночий сайт Cherry-lady (у січні) і готує до запуску два друкованих видання: «Раиса Захаровна» і «Дом, дача и огород в придачу» (у лютому-березні).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6263
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ОО
4497 дн. тому
Мне, в общем, все-равно, но сегодня - 23 января, а запуск, как написано, с 24-ого...
Дима
4500 дн. тому
Ну скачал, оболочка DPS есть - а жюрнал сам где?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду