«Картель» запустив інтернет-проект про будівництво та ремонт

21 Квітня 2011
17256
21 Квітня 2011
16:33

«Картель» запустив інтернет-проект про будівництво та ремонт

17256
«Картель» запустив інтернет-проект про будівництво та ремонт

Видавництво «АСС-Медіа», що входить до групи компаній «Картель», навесні цього року запустило сайт Accbud.ua (http://www.accbud.ua/).  Це перший окремий, не прив'язаний до якогось друкованого видання інтернет-проект «Картелю».

 

Сайт будівельної тематики наразі працює у бета-версії, але кожного тижня там додаються нові функціональні сервіси. Планується, що за 3-5 місяців він буде готовий на 100%.

 

Концепція сайту - інформаційна платформа про будівництво та ремонт, що зацікавить усіх учасників ринку: кінцевих споживачів, професійних гравців, рекламодавців.

 

Як розповів «Детектор медіа» керівник проекту Олександр Плетінка, передбачається, що близько 60% аудиторії складуть люди, які хочуть будувати чи ремонтувати, по 20% - профільні рекламодавці та фахівці дотичних галузей (архітектори, дизайнери інтер'єру, ріелтори тощо).

 

Наразі «АСС-Медіа» випускає 7 друкованих видань. Під кожне профільне видання на Accbud.ua створено окремий розділ.  На сайті також буде форум,  де можна буде поділитися думками та поставити запитання експертам; каталоги компаній та товарів, ряд інших функціональних сервісів.

 

Передбачається, що більшість матеріалів буде ексклюзивною, але частина переставлятиметься з інших ресурсів . При цьому деякі ексклюзивні матеріали будуть безкоштовними для видання, оскільки «є гравці, які хотітимуть публікувати свої експертні статті». 

 

Будівельна тематика цікава з точки зору видавничого бізнесу тим, зазначає Олександр Плетінка,  що вона приваблює читачів з високими доходами. А відповідно - рекламодавців (насамперед, будівельного, автомобільного ринків тощо).

 

Штат проекту нараховуватиме близько 5 осіб.

 

Ринок сайтів будівельної тематики, за словами Плетінки, вже представлений 10-15 помітними проектами. «Є гравці, але правила гри ще не сформовані», - зазначає він. За його інформацією, найсильніші будівельні проекти у Росії отримують більше 1 млн грн прибутку на рік.

 

Олександр Плетінка прогнозує, що аудиторія проектів будівельної тематики в Україні сягне 200 тис. відвідувачів наприкінці 2011 року, і 25-30% цієї аудиторії Accbud.ua у перспективі забере собі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17256
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду