detector.media
20.01.2012 18:11
НТКУ готує підліткові програми про армію, неформат і ток-шоу з Гнатенком

Перший національний готує низку нових програм для підліткової та молодіжної аудиторії. Про це повідомляє прес-служба каналу з посиланням на головного продюсера Іллю Ноябрьова.

 

Так, для підлітків готується проект «Граємо в армію». У ньому братимуть участь три хлопчики (11, 13 і 15 років) і наставник, який стежить за ними (ним має бути авторитетна людина).

 

«Щотижня хлопці проводять цілу добу в армії. Стають справжніми солдатами. Наші герої відвідують різні роди військ: побувають і в десятників, і у моряків, і у танкістів. Зсередини пізнають, що таке армія. Мета цієї програми - пробудити у підлітків дух романтизму, познайомити їх з армією», - розповів пан Ноябрьов.

 

Для молоді Перший канал запускає програми «Школа для молодят», «Не формат» і «Терки».

 

«Школа для молодят» - це ток-шоу, у студії якого з реальними героями обговорюватимуться проблеми, що виникають у молодій сім'ї.

 

«Не формат» - це «програма про людей, не типових для сьогоднішнього світу». Вона буде проходити у вигляді бесіди про життя, про музику. Ведучий - композитор і співак Олександр Єгоров.

 

«Терки» - це молодіжне ток-шоу, у кожному випуску якого обговорюватимуться три гострих питання, які не прийнято виносити на публіку. Програму вестимуть журналіст Костя Гнатенко і головний редактор журналу «Європа» Настя Рибчинська. До них у студію приходитимуть звичайні люди з вулиці.

 

Якщо «Школа для молодят» орієнтована на молоді подружжя, то інші два проекти - на підлітків, «які ще не живуть самостійно, але вже не лягають спати о 9-й годині вечора».

 

«Ми хочемо відтягнути частину аудиторії від нічних клубів, гультяйства, комп'ютерних ігор. Нам дуже важливо, щоб дітям і підліткам було цікаво те, що ми їм пропонуємо», - сказав Ілля Ноябрьов.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY