Перший покаже мультсеріал власного виробництва

27 Жовтня 2010
14731
27 Жовтня 2010
10:04

Перший покаже мультсеріал власного виробництва

14731
Перший покаже мультсеріал власного виробництва

Перший національний  відзняв серію мультфільмів «Народна мудрість», і покаже  їх у листопаді. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Режисером мультфільму став Степан Коваль - володар «Срібного ведмедя» на фестивалі «Берлінале» та призу глядацьких симпатій у Мадриді, який він отримав нещодавно. Одна з найвідоміших робіт Степана Коваля - мультфільм «Йшов трамвай № 9» - нагороджена дипломом «За почуття гумору і стилю» на фестивалі «Кіно-Ялта-2002» і Головним призом МКФ «Крок-2002».

 

«Уся багатоманітність та різнобарв'я українського колориту, що яскраво відобразився в прислів'ях та приказках, відтепер оживуть на екрані», - йдеться у повідомленні каналу. На думку режисерів мультиплікаційного циклу «Народна мудрість», цей проект виконує соціальну місію, адже спрямований на поширення української культури серед загальної аудиторії.  Продюсером проекту є Юлія Грибанова.

 

Усього ж в ефір вийде 50 серій.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14731
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
фартук
4922 дн. тому
Єто нужно біло сделать еще 20 лет назад,когда развалили союз и цничтожили циклические детские программы.
Тонис
4922 дн. тому
Интересно,-вот делают они сериалы,а как же это все финансируется-ведь предшественники на 1м ничего кроме долгов в сотни миллонов не оставили.Неужели работают на перспективу?
Terry
4922 дн. тому
Добре,шо це хтось ще робыть у нас.тікіи гидоту на комерційних каналах показують,а для дітей зовсім нічого немае.
Кинопрокат
4923 дн. тому
Ну вот,теперь у на сбудет начало,которое было положено в октябре года 2010го.Дай бог,чтобы это стало доброй традицией на Первом,и эти мультсериалы никогда не заканчивались.Очень хорошее начало.
Кук
4923 дн. тому
Молодцы какие.Только подумал вчера что малому смотреть реально нечего и тут зарядили 50 серий -огромное спасибо.
Лора
4923 дн. тому
А почему вот читаю новости,и только на первом что то для детей делают? А на отсальных каналах только реклама пива и черт знает чего - а о детях ни слова? Ихчто у нас вообще в стране нету ?Одни фильмы про убийства и сцены жестокости- а где забота о детях - ил иэта доктрирна вледельцев частных телеканалов???Что это за издевательство ?А?
Добриня
4923 дн. тому
Треба шоб для малят робили постійно програми, котрі будуть їх цікавить та виховувати. Це дуже важливо. І дуже гарно,шо це почалося на Державному рівні. Це залог майбутнього виховання наших дітей. І 50 серій це мало. Треба робити не тільки мультфільми а і програми у напрямку розвитку,загального розвитку та всього, шо треба до того,як малюки підуть до школи. Ні кожна родина мае можливість платити гроші на дошкільний заклад комерційного типу-тому телебачення дуже сильно сприяє кругозору маленьких глядачів. Хай хлопці с Першого багато таких програм-для малюків.
Степан Коваль
4924 дн. тому
Информация СТЕПАН КОВАЛЬ ЯВЛЯЕТСЯ РЕЖИССЕРОМ ПРОЕКТА НАРОДНА МУДРІСТЬ - не соответствует действительности. Ведутся только переговоры о сотрудничестве , и не как с режиссером, а как с руководителем студии. На данный момент не подписан ни один контракт. Имя Степана Коваля использовано просто для PR-компании.
Лариса Ивановна
4924 дн. тому
А почему только50 серий?пусть каждый день делают мультик-хоть пол часа в день можно будет отдохнуть,а то и так ничего для малышей не один телеканал не показіваел такого,чтоб можно было без опаски за ребенка оставить у телеєкрана
джуманджи
4924 дн. тому
Хорошо бы было,чтобы это было с продолжением начало.очень мудро вкладывать силы и творческий потенциал в развитие детей,будущее государства.очень жаль что так поздно спохватились.Но ,как говорится лучше позже чем никогда.
Дід Панас
4924 дн. тому
Цікаво,невжеж таки зроблять шось для наших діточок? Постійно іноземні мультфільми на усіх каналах,чи радянських часів.Соромно мені братки,шо до цього дня ніхто нічого гарного для Українських малюків не зробив..(
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду