Гостем Княжицького буде Єжи Бузек, Безулик – Немиря і Плотніков

19 Січня 2012
7010
19 Січня 2012
14:03

Гостем Княжицького буде Єжи Бузек, Безулик – Немиря і Плотніков

7010
Гостем Княжицького буде Єжи Бузек, Безулик – Немиря і Плотніков

19 січня в ефірі ток-шоу «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі говоритимуть про стосунки ЄС та української влади у новому році. Про це повідомляє прес-служба ТВі.

Обговорюватимуть такі теми:

- Чому Київ та Брюссель так і не уклали угоду про асоціацію та зону вільної торгівлі? Як ставляться у Європі до порушення прав людини в Україні? Про це - президент Європарламенту Єжи Бузек.

- Якою є природа та суть російського неототалітаризму. Чи загрожує ця хвороба українській владі? Про це - російський політик та історик, ідеолог антикомуністичного руху в СРСР Юрій Афанасьєв.

- Коли закінчиться суд над лідером «Народної самооборони» та чому Юрій Луценко вже другий Новий рік та Різдво зустрічає у Лук'янівському СІЗО? Про це - його адвокат Ігор Фомін.

- Як в Україні відзначають 100-річчя від дня народження голови Проводу ОУН та керівника антибільшовицького блоку народів Ярослава Стецька? Про це історик Віктор Рог.

- Про українського Паганіні у спідниці - заслужену артистку України, доньку художника Івана Марчука скрипальку Богдану Півненко.

«Вечір з Миколою Княжицьким» виходить о 21.00 на ТВі.

 

У ток-шоу 5-го каналу «РесПубліка з Анною Безулик» говоритимуть про газові ультиматуми та стосунки України і Росії:

 

- «Третя Газова Україно-російська»: кому сьогодні в Києві та Москві потрібна маленька переможна війна? ГТС, газосховища, український ринок: як далеко простягаються економічні амбіції Кремля? Сильногазований бюджет: скільки платять сьогодні Росії громадяни європейської України? Кров Газпрому: чи врятує економіку нашої країни дешевий російський газ?

 

- Новий різдвяний газават: чи стане Україна політичним та економічним сателітом Росії?

 

Гостями у студії будуть представник фракції Партії регіонів, економіст Олексій Плотніков та екс-віце-прем'єр-міністр у справах європейської та міжнародної інтеграції Григорій Немиря.

 

Програма вийде о 22:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7010
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду