detector.media
19.01.2012 14:03
Гостем Княжицького буде Єжи Бузек, Безулик – Немиря і Плотніков

19 січня в ефірі ток-шоу «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі говоритимуть про стосунки ЄС та української влади у новому році. Про це повідомляє прес-служба ТВі.

Обговорюватимуть такі теми:

- Чому Київ та Брюссель так і не уклали угоду про асоціацію та зону вільної торгівлі? Як ставляться у Європі до порушення прав людини в Україні? Про це - президент Європарламенту Єжи Бузек.

- Якою є природа та суть російського неототалітаризму. Чи загрожує ця хвороба українській владі? Про це - російський політик та історик, ідеолог антикомуністичного руху в СРСР Юрій Афанасьєв.

- Коли закінчиться суд над лідером «Народної самооборони» та чому Юрій Луценко вже другий Новий рік та Різдво зустрічає у Лук'янівському СІЗО? Про це - його адвокат Ігор Фомін.

- Як в Україні відзначають 100-річчя від дня народження голови Проводу ОУН та керівника антибільшовицького блоку народів Ярослава Стецька? Про це історик Віктор Рог.

- Про українського Паганіні у спідниці - заслужену артистку України, доньку художника Івана Марчука скрипальку Богдану Півненко.

«Вечір з Миколою Княжицьким» виходить о 21.00 на ТВі.

 

У ток-шоу 5-го каналу «РесПубліка з Анною Безулик» говоритимуть про газові ультиматуми та стосунки України і Росії:

 

- «Третя Газова Україно-російська»: кому сьогодні в Києві та Москві потрібна маленька переможна війна? ГТС, газосховища, український ринок: як далеко простягаються економічні амбіції Кремля? Сильногазований бюджет: скільки платять сьогодні Росії громадяни європейської України? Кров Газпрому: чи врятує економіку нашої країни дешевий російський газ?

 

- Новий різдвяний газават: чи стане Україна політичним та економічним сателітом Росії?

 

Гостями у студії будуть представник фракції Партії регіонів, економіст Олексій Плотніков та екс-віце-прем'єр-міністр у справах європейської та міжнародної інтеграції Григорій Немиря.

 

Програма вийде о 22:00.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY