«1+1» запустив містичний проект «Потойбічна Україна»

18 Січня 2012
17151
18 Січня 2012
12:30

«1+1» запустив містичний проект «Потойбічна Україна»

17151
«1+1» запустив містичний проект «Потойбічна Україна»
17 січня на «1+1» стартувала програма «Потойбічна Україна». Проект розповідає про незвичайні істоти та містичні події.

Перший випуск «Потойбічної України» під назвою «Ікс-фауна» розповідає про чупакабру, снігову людину і морське чудовисько.

Журналіст і ведуча програми - Юлія Дьячук.

Крім того, у проекті беруть участь експерти  Тетяна Бірюкова - фахівець с питань мови тіла та емоційного інтелекту, Наталка Підлісна - психолог, фахівець з питань української ментальності та культури.

«Потойбічна Україна» виходитиме о 22.25 щовівторка. Поки що передбачено 4 випуски проекту.

Зазначимо, прем'єра проекту взяла рейтинг 4,89%, частку 16,53%, за цільовою аудиторією каналу 18-54, вибірка «Вся Україна» (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії GfK Ukraine). У містах з населенням понад 50 тисяч осіб - рейтинг 3,73%, частка 12,68%.
 
Показники проекту перевищили середні каналу, адже «1+1» минулого тижня  (9-15 січня) мав частку 14,52% за «Всією Україною» та 10,78% за «50 тис.+».
 
Розрахунок показників здійснений для населення віком 18-54, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанєюї Gfk Ukraine та ІТК. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk.


«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17151
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
piton
4498 дн. тому
Наша "ікс-фауна" - це янукович, азаров, литвин - про них зробіть в контексті чупакабри. Ото рейтинг буде...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду