У Рівному стартував інформаційний ресурс «Рівненські новини»

16 Січня 2012
8442
16 Січня 2012
11:15

У Рівному стартував інформаційний ресурс «Рівненські новини»

8442
У Рівному стартував інформаційний ресурс «Рівненські новини»
У Рівному запустили нове інтернет-видання під назвою «Рівненські новини» (rivnenews.com.ua). Про це «Детектор медіа» повідомила редакція ресурсу.

«Рівненські новини» - це інформаційно-новинний портал, який представляє собою видання з оперативними новинами, редакційними статтями і колонками колумністів, а також додатковими інтерактивними сервісами - мережеве спілкування, оголошення, інформери, веб-камери і т.п.

«Політика нашого ресурсу, в першу чергу, спрямована на своєчасне надання найсвіжіших новин, створення і підтримку найбільш зручного доступу до інформації, а також забезпечення можливості участі в проекті читачів. Наша мета - створити найбільш повний, сучасний і доступний сервіс», - коментує шеф-редактор видання «Рівненські новини» Андрій Андрощук.

Інтернет-видання розпочало роботу з 1 січня 2012, однак «Рівненські новини» поки що перебувають на стадії «базової комплектації». Не всі сервіси на початку будуть доступні для перегляду та опрацювання, але в ході розвитку сайту передбачається, що їх кількість збільшуватиметься.

Як уточнили ТК в редакції, засновником видання є приватне підприємство БМГ.

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8442
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду