detector.media
15.01.2012 13:25
Порошенко спростував чутки про купівлю 5-го каналу

Голова наглядової ради і власник 5-го каналу Петро Порошенко спростував інформацію ЗМІ щодо пропозицій продажу каналу, повідомляє «Українська правда».

 

«Якщо відверто, то за останні півроку ніяких спроб чи пропозицій щодо уступки чи продажу каналу не було», - зазначив пан Порошенко на своїй сторінці в Facebook. І додав «Коли з’явиться реальна загроза втрати незалежності каналу, я обов’язково звернуся до Вас (УП. - ТК) за підтримкою».

 

Раніше УП з посиланням на власні джерела повідомила, що син президента Олександр Янукович схиляє Порошенка до переговорів про продаж 5-го каналу. Після публікації новини прес-служба Петра Порошенка поширила заяву, в якій заперечила інформацію джерел УП: «Просимо взяти до відома інформацію про те, що Петро Порошенко станом на сьогодні є 100% власником 5-го каналу, що підтверджується Єдиним державним реєстром підприємств та організацій України (ЄДРПОУ). Намірів змінювати структуру власників - не існує».

 

У грудні минулого року під час чату на ТК генеральний продюсер 5-го каналу Юрій Стець назвав чутки щодо продажу каналу спробою дискредитувати його.

 

«Детектор медіа»

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY