«Україна» розпочала промо-кампанію шоу «Тільки один»

11 Січня 2012
5650
11 Січня 2012
17:57

«Україна» розпочала промо-кампанію шоу «Тільки один»

5650
«Україна» розпочала промо-кампанію шоу «Тільки один»

Телеканал «Україна» розпочав промо-кампанію нового розважального шоу «Тільки один», прем'єра якого відбудеться 13 січня. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У позаефірній кампанії задіяні преса, радіо, інтернет (промо в соціальних мережах) та зовнішня реклама.

 

Як уточнили «Детектор медіа» в прес-службі, кампанія у пресі триватиме з 2 по 17 січня. Задіяні загальноукраїнські видання «Теленеделя», «Телескоп», «Телегид», «Комсомольская правда», «Аргументы и факты», «Сегодня», «Тайны звезд», «Отдохни!», «Лиза», а також «Телегид. Донецк».

 

Також у цей період промо транслюватимуть на радіостанціях «Русское радио», «Авто-радіо», «Наше радіо».

 

Ефірний промо-ролик для «Тільки один» створений за аналогією з концепцією гумористичного шоу «Тільки один»: необхідно вибрати з чотирьох персонажів у студії справжнього володаря унікальних здібностей або незвичайної професії. У проморолику задіяний  ведучий Леонід Сенкевич і його двійники. «Клони» ведучого падають за принципом доміно, і залишається тільки він.

 

«На створення відеоролика мене надихнули сюрреалістичні фільм "Місто загублених дітей" з Домініком Піньйон у головній ролі, - говорить керівник креативної служби каналу «України» Роман Шома. - Концепція картини дуже подібна до ідеї шоу, адже головному герою за сюжетом допомагають брати-клони, і в певних моментах дуже важко розібратися, хто є хто насправді».

 

Над проектом працювали співробітники каналу: креативна ідея - Роман Шома, креативний продюсер - Світлана Бережна, виконавчий продюсер - Катерина Скринська, дизайн - 1plus1 Video Design. Відеоролик можна побачити на сайті каналу «Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5650
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
!
4511 дн. тому
Вот это новость!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду