detector.media
11.01.2012 17:57
«Україна» розпочала промо-кампанію шоу «Тільки один»

Телеканал «Україна» розпочав промо-кампанію нового розважального шоу «Тільки один», прем'єра якого відбудеться 13 січня. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У позаефірній кампанії задіяні преса, радіо, інтернет (промо в соціальних мережах) та зовнішня реклама.

 

Як уточнили «Детектор медіа» в прес-службі, кампанія у пресі триватиме з 2 по 17 січня. Задіяні загальноукраїнські видання «Теленеделя», «Телескоп», «Телегид», «Комсомольская правда», «Аргументы и факты», «Сегодня», «Тайны звезд», «Отдохни!», «Лиза», а також «Телегид. Донецк».

 

Також у цей період промо транслюватимуть на радіостанціях «Русское радио», «Авто-радіо», «Наше радіо».

 

Ефірний промо-ролик для «Тільки один» створений за аналогією з концепцією гумористичного шоу «Тільки один»: необхідно вибрати з чотирьох персонажів у студії справжнього володаря унікальних здібностей або незвичайної професії. У проморолику задіяний  ведучий Леонід Сенкевич і його двійники. «Клони» ведучого падають за принципом доміно, і залишається тільки він.

 

«На створення відеоролика мене надихнули сюрреалістичні фільм "Місто загублених дітей" з Домініком Піньйон у головній ролі, - говорить керівник креативної служби каналу «України» Роман Шома. - Концепція картини дуже подібна до ідеї шоу, адже головному герою за сюжетом допомагають брати-клони, і в певних моментах дуже важко розібратися, хто є хто насправді».

 

Над проектом працювали співробітники каналу: креативна ідея - Роман Шома, креативний продюсер - Світлана Бережна, виконавчий продюсер - Катерина Скринська, дизайн - 1plus1 Video Design. Відеоролик можна побачити на сайті каналу «Україна».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY