Урядовий портал оновив дизайн

6 Січня 2012
9112
6 Січня 2012
17:12

Урядовий портал оновив дизайн

9112
Урядовий портал оновив дизайн

На початку року Урядовий портал (www.kmu.gov.ua) оновив свій дизайн. Тепер він має зручнішу навігацію та інтеграцію із соціальними мережами Facebook, Twitter, Google+.

 

Урядовий портал - єдиний веб-портал органів виконавчої влади. Він має три мовні версії - українську, російську та англійську. Головні розділи - «Уряд», «Діяльність уряду», «Органи влади», «Нормативно-правова база», «Звернення громадян» і «Доступ до публічної інформації».

 

На головній сторінці порталу відображається блок «Новини», при цьому можна вибрати, які новини переглянути - уряду, міністерств і відомств чи регіонів. Також є блоки «Рішення уряду», «Пряма мова», «Блоги» (членів уряду), «Виступи і коментарі», «Відеоновини», «Фотогалерея».

 

Інтерактивними елементами порталу є «Опитування» та карта України, через яку також можна переглянути новини регіонів.

 

Вгорі головної сторінки відображаються найважливіші новини, внизу сторінки - теги, за якими групується інформація на порталі, а також гіперпосилання на контакти уряду та на архів новин.

 

Тепер портал також має можливість змінювати фоновий малюнок сайту (основне тло сайту - жовто-блакитне).

 

Оновленням порталу займалася корпорація «Софтлайн».

 

Як повідомляв сайт «Наші гроші», 9 червня 2011 року господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету Міністрів України уклав угоду із ЗАТ «Софтлайн» на послуги програмного забезпечення вартістю 200 тис грн. Компанія мала отримати кошти за супроводження, інформаційне наповнення та підтримку урядового сайту, який «Софтлайн» і створив.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9112
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду