Верховна Рада оновила свій сайт

26 Липня 2012
6367
26 Липня 2012
12:56

Верховна Рада оновила свій сайт

6367
Нова версія має більш сучасний дизайн і показуватиме сесійні засідання в прямій трансляції
Верховна Рада оновила свій сайт

До жовтня розпочне роботу промислова версія інтернет-порталу Верховної Ради. Про це «Детектор медіа» повідомив завідувач відділу досліджень та перспективних розробок управління комп'ютеризованих систем апарату Верховної Ради Сергій Миронченко.

 

За його словами, з 14 червня новий сайт працює в тестовому режимі. На старому сайті розміщено банер «Новий веб-портал Верховної Ради України. Тестова версія».

 

Наразі відкрита для перегляду тестова версія сайту за посиланням iportal.rada.gov.ua, яка оновлюється паралельно зі старим варіантом. З 26 липня працює автоматичне пересилання із сайту rada.gov.ua на iportal.rada.gov.ua.

 

«Розробником нового сайту стала львівська фірма K-Technology, яка виграла тендер. Згідно з угодою, ця компанія має розробити окрім нового сайту парламенту, ще й сайт голови Верховної Ради, першого заступника голови, типову версію для всіх комітетів і підрозділів апарату парламенту. Сайт спікера вже також працює у тестовому режимі. Промислова версія всього порталу має бути запущена десь до жовтня. Також цього року маємо запустити сайт першого заступника», - розповів Сергій Миронченко.

 

Зараз тестова версія оновлюється одночасно з основним сайтом, тому відвідувачі можуть уже починати звикати до нового дизайну порталу.

 

На головній сторінці нового сайту, зокрема, ведеться хронологія розгляду законопроектів: вказується, скільки депутатів проголосувало і не проголосувала за той чи інший документ, і чи прийнято рішення. Результат голосування з'являтиметься практично миттєво. Також можна буде спостерігати за засіданнями парламенту у прямій трансляції, є фото- і відеогалереї, які поки що наповнюються.

 


Нагадаємо, на початку 2012 року оновився Урядовий портал.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6367
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду