detector.media
19.12.2011 11:29
НТКУ і «Савік Шустер студія» висвітлюватимуть Олімпіаду-2012

Національна телекомпанія України підписала Меморандум про співпрацю з Національним олімпійським комітетом України та «Савік Шустер студією» з приводу висвітлення ХХХ літніх Олімпійських ігор у Лондоні 2012 року. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

«Наступного року, з 27 липня до 12 серпня, ефір Першого національного буде повністю присвячений ювілейним ХХХ літнім Олімпійським іграм, - розповів генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф. - Із цією метою буде відведено 200 годин показу лише самих ігор з усіх видів спорту, не включаючи різноманітні ток-шоу та інші програми, які також будуть посвячені висвітленню цієї масштабної події».

 

За його словами, Перший національний має ліцензійні права на трансляцію ігор і не планує продавати субліцензію іншим телевізійним каналам.

 

У свою чергу «Савік Шустер студія» за умовами меморандуму бере на себе зобов'язання створити цикл телевізійних програм, у яких будуть об'єктивно, всебічно та неупереджено висвітлюватися спортивні події літньої Олімпіади-2012.

 

Починаючи з лютого 2012 року до уваги глядачів на Першому національному будуть представлені програмні та міжпрограмні ролики, присвячені українським спортсменам - учасникам ХХХ літніх Олімпійських ігор. «Мета цих роликів - щоб вся країна знала в обличчя своїх спортсменів, які захищатимуть честь України в Лондоні. Ці ролики будуть містити всю інформацію про спортсменів та їхню підготовку до змагань», - додав Єгор Бенкендорф.

 

Савік Шустер, Єгор Бенкендорф, Сергій Бубка

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY