Film.ua знімає пілот мультсеріалу

16 Грудня 2011
5147
16 Грудня 2011
13:48

Film.ua знімає пілот мультсеріалу

5147
Film.ua знімає пілот мультсеріалу

Компанія Postmodern (група Film.ua) знімає пілот анімаційного проекту. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі компанії, але деталі проекту поки що не уточнили.

 

За інформацією «Детектор медіа», проект готується спільно з Endemol, «Вайт медіа» s російським телеканалом НТВ. Героями мультсеріалу будуть члени сім'ї, яка живе у провінційному місті: мама, тато, донька, син. Завдяки машині часу персонажі потрапляють у різні епохи, зокрема, до Київської Русі. У прес-службі компанії зазначили, що це «трохи інший проект».

 

Нагадаємо, раніше генеральний директор Film.ua Віктор Мирський у інтерв'ю «Детектор медіа» розказував, що у найближчих планах компанії виробництво анімації. Для цього у структурі групи компаній має бути створений спеціальний підрозділ.

 

«Уже достигнуты договорённости с крупной российской компанией, запускаем пилот. В структуре Film.ua анимационными проектами будет заниматься специально созданное подразделение. Это, мне кажется, очень перспективно и очень интересно», - розказував він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5147
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду