detector.media
16.12.2011 13:48
Film.ua знімає пілот мультсеріалу

Компанія Postmodern (група Film.ua) знімає пілот анімаційного проекту. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі компанії, але деталі проекту поки що не уточнили.

 

За інформацією «Детектор медіа», проект готується спільно з Endemol, «Вайт медіа» s російським телеканалом НТВ. Героями мультсеріалу будуть члени сім'ї, яка живе у провінційному місті: мама, тато, донька, син. Завдяки машині часу персонажі потрапляють у різні епохи, зокрема, до Київської Русі. У прес-службі компанії зазначили, що це «трохи інший проект».

 

Нагадаємо, раніше генеральний директор Film.ua Віктор Мирський у інтерв'ю «Детектор медіа» розказував, що у найближчих планах компанії виробництво анімації. Для цього у структурі групи компаній має бути створений спеціальний підрозділ.

 

«Уже достигнуты договорённости с крупной российской компанией, запускаем пилот. В структуре Film.ua анимационными проектами будет заниматься специально созданное подразделение. Это, мне кажется, очень перспективно и очень интересно», - розказував він.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY