ICTV покаже другу частину фільму з відбілювання Кучми «Змова»

14 Грудня 2011
13128
14 Грудня 2011
12:23

ICTV покаже другу частину фільму з відбілювання Кучми «Змова»

13128
ICTV покаже другу частину фільму з відбілювання Кучми «Змова»

Телеканал ICTV сьогодні, 14 грудня, знову покаже фільм «Змова» про «касетний скандал». 15 гудня вийде нова, друга частина проекту. Про це свідчить телепрограма на сайті каналу і анонси, які останніми днями крутяться на каналах, що належать Віктору Пінчуку.

 

Проекти вийдуть о 19.28, а у наступні дні (15 і 16 грудня) о 9.34 їх покажуть повторно.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», виробником фільму є ICTV, автором і режисером - генеральний продюсер спеціальних проектів каналу Михайло Павлов.

 

«Ця касета трагічно змінила долю багатьох людей. Спричинила шкоду національним інтересам та національній безпеці України. Спровокувала найбільшу політичну кризу в країні. Хто стоїть за колишнім майором Мельниченком?», - йдеться в анонсі на сайті ICTV.

 

Прем'єра проекту відбулася в ефірі ICTV 20 жовтня о 19.25.

 

Після прем'єри експерти, опитані «Детектор медіаю», наголосили, що стрічка однобоко та маніпулятивно висвітлює «касетний скандал», що вона стала «стала черговим телевізійним спецпроектом із відбілювання репутації президента України (1994-2005) Леоніда Кучми, який є фігурантом справи про вбивство журналіста Георгія Ґонґадзе».

 

«Детектор медіа» звернулась до прес-служби каналу з проханням пояснити, чому було вирішено знову показати фільм.

 

Сьогодні, 14 грудня, Печерський районний суд Києва визнав незаконною і скасував постанову Генеральної прокуратури про порушення кримінальної справи стосовно президента України (1994-2005) Леоніда Кучми за обвинуваченням у причетності до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

 

Суд також визнав, що плівки Мельниченка отримані незаконним шляхом і тому не можуть бути доказами у справі за обвинуваченням Кучми у причетності до вбивства.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13128
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гость
4532 дн. тому
Ну ж ясно, суд закриває справу проти Кучми, і зразу на ICTV виходить програма, про те, який він білий і пушистий, ICTV продалось, а Богуцький простітут журналістський. (ПОЗОР)
Ленида Кучму Папа Римский вот-вот возведет в ранг святых (бабло не знает преград)
4533 дн. тому
Пинчука немедленно за пейсы - которые сострижены в конспиративных соображениях - притащить к народной трибуне и немедленно призвать к ответу: Сколько миллионов баксов уже потратил на отбеливание рыжего старого кобеля тестя, чтоб он сдох. И сколько бабла еще нужно пустить по ветру, выгораживая паршивого дедушку своих внуков? Журналюги, не теряйтесь, дерибаньте пинчуковый бюджет по спасению старого вонючего козла! Когда еще такая лафа будет?
))
4533 дн. тому
Красиво значить нагнули Богуцького, якщо фільм знову в ефірі! А з першого показу пройшло тільки 2 місяці! Що ж ти Саша? Не вже ти така підстилка?
м да!
4533 дн. тому
А яке промо проекту! На всіх каналах групи Старлайт плюс Інтернет!!!! Це вам не жартики! Що тут не ясно? В Кучми суд і треба замести сліди! Тільки от смішно у них це все виходить... Програму Стогнія навіть викинули з ефіру... піпєц! Чекайте-чекайте, скоро Росія випустить "свій" документальний фільм про ті події!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду