«Радіо Рокс» відмовилося від УКХ-частоти в Києві, а «Хіт ФМ» змінило редакційну раду

7 Грудня 2011
11488
7 Грудня 2011
14:26

«Радіо Рокс» відмовилося від УКХ-частоти в Києві, а «Хіт ФМ» змінило редакційну раду

11488
«Радіо Рокс» відмовилося від УКХ-частоти в Києві, а «Хіт ФМ» змінило редакційну раду

«Радіо Рокс Україна» відмовилося від використання частоти УКХ-діапазону 67,7 МГц у Києві. Цю частоту вилучено з ліцензії ПП «Фірма "Лямін"» («Радіо Рокс») - відповідне рішення прийняла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 6 грудня, про що «Детектор медіа» повідомили в прес-службі регулятора.

 

Тепер київську частоту 67,7 МГц віднесено до резерву Нацради. У «Радіо Рокс» у Києві залишається частота ФМ-діапазону 103,6 МГц.

 

Зауважимо, що державні телерадіокомпанії теж відмовляються від УКХ-частот, які вважають невигідними для розповсюдження сигналу.

 

Також у «Радіо Рокс» змінилася програмна концепція: формат з розважального став розважально-інформаційним, побільшало інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм (з 15 хв/добу до 1 год 30 хв/добу), культурно-мистецьких (з 15 хв/добу до 20 хв/добу) та науково-просвітницьких (з 15 хв/добу до 20 хв/добу) та поменшало розважально-музичних (з 18 год 15 хв/добу до 16 год 50 хв/добу).

 

Ще одна радіомережа, що як і «Радіо Рокс» входить до радіохолдингу ТАВР - «Хіт ФМ» - переоформила свої ліцензії в Нацраді у зв'язку зі зміною складу редакційної ради.

 

Замість Тетяни Пірожок до редакційної ради «Хіт ФМ» увійшов Володимир Гончаревський. Крім нього членам редради є Віталій Дроздов, Максим Павленко та Леонід Сенкевич.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11488
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду