detector.media
07.12.2011 14:26
«Радіо Рокс» відмовилося від УКХ-частоти в Києві, а «Хіт ФМ» змінило редакційну раду

«Радіо Рокс Україна» відмовилося від використання частоти УКХ-діапазону 67,7 МГц у Києві. Цю частоту вилучено з ліцензії ПП «Фірма "Лямін"» («Радіо Рокс») - відповідне рішення прийняла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 6 грудня, про що «Детектор медіа» повідомили в прес-службі регулятора.

 

Тепер київську частоту 67,7 МГц віднесено до резерву Нацради. У «Радіо Рокс» у Києві залишається частота ФМ-діапазону 103,6 МГц.

 

Зауважимо, що державні телерадіокомпанії теж відмовляються від УКХ-частот, які вважають невигідними для розповсюдження сигналу.

 

Також у «Радіо Рокс» змінилася програмна концепція: формат з розважального став розважально-інформаційним, побільшало інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм (з 15 хв/добу до 1 год 30 хв/добу), культурно-мистецьких (з 15 хв/добу до 20 хв/добу) та науково-просвітницьких (з 15 хв/добу до 20 хв/добу) та поменшало розважально-музичних (з 18 год 15 хв/добу до 16 год 50 хв/добу).

 

Ще одна радіомережа, що як і «Радіо Рокс» входить до радіохолдингу ТАВР - «Хіт ФМ» - переоформила свої ліцензії в Нацраді у зв'язку зі зміною складу редакційної ради.

 

Замість Тетяни Пірожок до редакційної ради «Хіт ФМ» увійшов Володимир Гончаревський. Крім нього членам редради є Віталій Дроздов, Максим Павленко та Леонід Сенкевич.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY