Гостем Кисельова стане Парфьонов

2 Грудня 2011
7573
2 Грудня 2011
15:17

Гостем Кисельова стане Парфьонов

7573
Гостем Кисельова стане Парфьонов

2 грудня в політичному ток-шоу «Інтера» «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» обговорюватимуть Євро-2012 та вибори в Росії. Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

 

Зокрема дискутуватимуть на такі теми:

 

- Суперники української збірної на першому етапі фіналу Євро-2012 визначені. Як оцінюють футбольні експерти шанси України перемогти суперників?

 

- Війна олігархів. Таємниці Кремля у лондонському суді. Що нового дізнався світ про життя Кремля часів пізнього Єльцина і раннього Путіна завдяки судових розглядів між Романом Абрамовичем і Борисом Березовським?

 

- Донька диктатора. Чому улюблена дочка Сталіна двічі втекла з СРСР, але так і не відчула себе «своєю» ні в Європі, ні в США? І чому вона провела в повному самоті останні роки життя?

 

- Чи така сильна «Єдина Росія»? Чому напередодні виборів в російську Думу рейтинг партії влади почав стрімко падати? І чи можливі якісь несподіванки в день голосування?

 

- «Намедни» у «Великій політиці». Головний літописець епохи і родоначальник цілого стилю в пострадянській журналістиці Леонід Парфьонов - про радянську історію та російської сучасності.

 

«Велика політика» виходить о 22:35.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7573
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду