detector.media
02.12.2011 15:17
Гостем Кисельова стане Парфьонов

2 грудня в політичному ток-шоу «Інтера» «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» обговорюватимуть Євро-2012 та вибори в Росії. Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

 

Зокрема дискутуватимуть на такі теми:

 

- Суперники української збірної на першому етапі фіналу Євро-2012 визначені. Як оцінюють футбольні експерти шанси України перемогти суперників?

 

- Війна олігархів. Таємниці Кремля у лондонському суді. Що нового дізнався світ про життя Кремля часів пізнього Єльцина і раннього Путіна завдяки судових розглядів між Романом Абрамовичем і Борисом Березовським?

 

- Донька диктатора. Чому улюблена дочка Сталіна двічі втекла з СРСР, але так і не відчула себе «своєю» ні в Європі, ні в США? І чому вона провела в повному самоті останні роки життя?

 

- Чи така сильна «Єдина Росія»? Чому напередодні виборів в російську Думу рейтинг партії влади почав стрімко падати? І чи можливі якісь несподіванки в день голосування?

 

- «Намедни» у «Великій політиці». Головний літописець епохи і родоначальник цілого стилю в пострадянській журналістиці Леонід Парфьонов - про радянську історію та російської сучасності.

 

«Велика політика» виходить о 22:35.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY