Big Brother на К1 стартує 18 вересня. Виходитиме 7 днів на тиждень

14 Вересня 2011
7417
14 Вересня 2011
13:49

Big Brother на К1 стартує 18 вересня. Виходитиме 7 днів на тиждень

7417
Big Brother на К1 стартує 18 вересня. Виходитиме 7 днів на тиждень

Реаліті-шоу Big Brother стартує на каналі К1 18 вересня. Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі телеканалу.

 

18 вересня о 20.00 вийде в ефір випуск про старт шоу, після чого К1 покаже документальний фільм про Big Brother під назвою «Нарешті в Україні або феномен Великого Брата». Зазначимо, що 17 вересня цю стрічку транслюватиме і «Інтер».

 

Другий випуск Big Brother вийде 19 вересня і надалі шоу показуватимуть у будні, з понеділка по п'ятницю, тричі на день - о 16.30, 20.00, 22.00, у суботу і неділю - о 20.00.

 

Як стало відомо, шоу Big Brother в Україні виробляють компанії Endemol Poland і «Мелорама продакшн». Endemol Poland провела шість серій Big Brother в Польщі. Ярослав Осташкевич, генпродюсер української версії, раніше був продюсером цього шоу в Польщі.

 

Нагадаємо, група «Інтер» оголосила про кастинги на реаліті-шоу за форматом Big Brother у липні цього року.

 

Оригінальне шоу Big Brother - формат реаліті, адаптований у понад 20 країнах. Програма стартувала 1999 року на нідерландському кабельному каналі Veronica-TV. Головна ідея була запозичена з антиутопії Джорджа Оруела «1984». У Британії шоу Big Brother вийшло в ефір у 2000 році. Згодом у програми з'явилися «клони» у різних країнах світу - Швейцарії, Росії, Таїланді. Власник формату - Endemol.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7417
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду