Кузьмін: В Європі поширюється неоднозначна інформація про Тимошенко

26 Листопада 2011
7593
26 Листопада 2011
09:15

Кузьмін: В Європі поширюється неоднозначна інформація про Тимошенко

7593
Кузьмін: В Європі поширюється неоднозначна інформація про Тимошенко
У політичних соратників екс-прем'єра Юлії Тимошенко в Європі існує певна монополія на інформацію,  заявив перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін в ефірі ток-шоу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» 25 листопада. Про це повідомляє «Українська правда».

Зокрема, коментуючи свій візит до Брюсселя, пан Кузьмін зазначив: «Інформаційна політика захисту екс-прем'єра будувалася таким чином, що, як це не парадоксально, але існує певна монополія на інформацію в Європі, і цю монополію тримають прихильники екс-прем'єра».

«Інформація, яка поширюється там, як ви самі розумієте, досить неоднозначна. І ось, мабуть, це спонукало європарламентарів послухати й іншу сторону цього правового спору», - уточнив заступник генпрокурора.

Раніше, 21 листопада, депутати Європарламенту заслухали презентації Генеральної прокуратури України та опозиції щодо кримінальних справ проти екс-прем’єра Юлії Тимошенко,зазначаэ УП. Генпрокуратуру представляв Ренат Кузьмін, опозицію – заступник голови партії «Батьківщина» Григорій Немиря і захисник Тимошенко, депутат Сергій Власенко. У ході зустрічі, яка проходила за зачиненими дверима, депутати спочатку заслухали інформацію Кузьміна, а потім заяви представників української опозиції. За інформацією представників «Батьківщини», Кузьміна прийшли послухати 5 депутатів. Депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко каже, що всього запрошували 10 депутатів.
 
Як повыдомляла ТК, коментуючи перелік запрошених учасників  «Великої політики з Євгенієм Кисельовим», представники партії «Батьківщина» заявили, що Ренату Кузьміну в ефірі ток-шоу, де обговорюватимуться кримінальні справи проти Юлії Тимошенко, має опонувати Сергій Власенко«Удруге за місяць Євген Кисельов надає ефір одіозному представнику Генеральної прокуратури без жодної альтернативної точки зору. 28 жовтня Кузьмін виступав "соло", цього разу запрошені троє журналістів». Спілкування журналістів із Ренатом Кузьмінив велося у форматі інтерв`ю.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7593
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду