Гостем Кисельова стане Ренат Кузьмін

25 Листопада 2011
6828
25 Листопада 2011
12:33

Гостем Кисельова стане Ренат Кузьмін

6828
Гостем Кисельова стане Ренат Кузьмін

25 листопада у політичному ток-шоу «Інтера» «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» обговорюватимуть Трояндову революцію у Грузії та стан здоров'я Юлії Тимошенко. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Зокрема, говоритимуть на такі теми:

 

- Реальне диво чи професійний PR? Наскільки успішні славетні грузинські реформи? Чи справедливо критикують політику Саакашвілі опозиціонери? Та чи задоволені змінами громадяни держави, у якій 8 років тому відбулась революція «Троянд»?

 

- Чому Юлії Тимошенко відмовлено у лікуванні за межами СІЗО? І який реальний стан здоров'я колишнього прем'єр-міністра? А також, навіщо Ренат Кузьмін їздив до Брюсселю? Чи вдалося представнику ГПУ переконати європейців у неполітичності справи Тимошенко? Ренат Кузьмін - спеціальний гість «Великої політики».

 

- Революція чи переворот? Втручання ззовні чи інтриги самої влади? Яка версія подій 2004 року виглядає правдоподібніше сім років потому? І що напишуть про Помаранчеву революцію у підручниках за 100 років? Найпровокативніша версія подій 2004 року - у спецпроекті телеканалу «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6828
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
О.
4556 дн. тому
Михаил, он те на ногу в маршрутке наступил?
Михаил
4556 дн. тому
Киселев - редкий мерзавец!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду