Екс-головред УНІАНу Олесандр Харченко запускає новий суспільно-політичний проект

9 Серпня 2012
8480
9 Серпня 2012
12:04

Екс-головред УНІАНу Олесандр Харченко запускає новий суспільно-політичний проект

8480
Інтернет-видання з’явиться в середині вересня
Екс-головред УНІАНу Олесандр Харченко запускає новий суспільно-політичний проект

Колишній головний редактор інформаційної агенції УНІАН Олександр Харченко планує запустити в середині вересня новий суспільно-політичний інтернет-проект. Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа» особисто. Назву автор проекту поки що не розголошують.

 

За словами Олександра, проект готується за сприяння Національної спілки журналістів. Щодо фінансування, то пан Харченко сказав, що «є домовленості з Європою про залучення грантових коштів».

 

«Ми працюватимемо у тісній співпраці з НСЖУ, щодо авторів, то в першу чергу залучатимемо  журналістів з регіонів, які є членами Національної спілки. Нам було б цікаво з ними попрацювати. Також у нас працюватимуть журналісти з відомими іменами», - сказав Олександр Харченко.

 

Як повідомив пан Харченко, проект готується не під вибори. «Просто так співпало», -запевняє він.

 

Нагадаємо, Олександр Харченко у травні 2012-го залишив інформаційне агентство УНІАН, у якому потягом 13 років був головним редактором.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8480
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Харченковед
4271 дн. тому
Так и вижу картину - в здании Спилки журналистов выделено три комнаты. В одной восседает ленивец Саша Харченко, подперев рукой щеку. В другой - компилирует тексты из Инета и разбавляет отборной украинской мовой его многолетний друг Володя Ильченко, у которого снега зимой не выпросишь, а не то что гонорара. Время от времени Володя звонит своей жене Лесе и интересуется как выходит журнал "Мандри" и сколько ей удалось сэкономить на гонорарах. А рядом сидит взятая в команду "Корчагиных" Людмила Ломака, редактор УНИАН-анонса, которая в рабочее время предпочитает чесать в чатах на мазохистские темы, рассказывая "голодным" в сексуальном смысле студентам о своей миссии рабыни... Словом, Дай Боже новому проекту. Гранты международные в надежных, но немного ленивых и прикрывающихся оппозиционностью, руках.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду