«Українська правда» здійснила першу онлайн-трансляцію

18 Листопада 2011
11323
18 Листопада 2011
18:07

«Українська правда» здійснила першу онлайн-трансляцію

11323
«Українська правда» здійснила першу онлайн-трансляцію

18 листопада «Українська правда» здійснила першу онлайн-трансляцію з місця події. Трансляція відбувалася з Подільського мосту в Києві, де близько 11 години ранку завалився кран вантажопідйомністю 680 тонн.

 

Як прокоментував «Детектор медіа» автор сюжету, фотокореспондент «Української правди» Дмитро Ларін, поки що такі трансляції ведуться в тестовому режимі, проробляється технічна схема: «Наразі є досить багато технічних проблем. Якщо вони вирішаться, то, думаю, на всіх великих масових подіях, крім того що я буду фотографувати, я також буду знімати на камеру».

 

Як розповів фотокореспондент, проект не є затратним: «Використовується інтернет, веб-камера, комп'ютер, все досить незатратно. У нас немає бюджету на ті онлайн-трансляції, які може дозволити собі телебачення через супутник».

 

Наскільки часто «Українська правда» здійснюватиме такі трансляції, Дмитро Ларін поки що не уточнює. Наступна, за його словами, відбудеться 22 листопада під час марафону, присвяченого сьомій річниці Помаранчевої революції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11323
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду