detector.media
18.11.2011 18:07
«Українська правда» здійснила першу онлайн-трансляцію

18 листопада «Українська правда» здійснила першу онлайн-трансляцію з місця події. Трансляція відбувалася з Подільського мосту в Києві, де близько 11 години ранку завалився кран вантажопідйомністю 680 тонн.

 

Як прокоментував «Детектор медіа» автор сюжету, фотокореспондент «Української правди» Дмитро Ларін, поки що такі трансляції ведуться в тестовому режимі, проробляється технічна схема: «Наразі є досить багато технічних проблем. Якщо вони вирішаться, то, думаю, на всіх великих масових подіях, крім того що я буду фотографувати, я також буду знімати на камеру».

 

Як розповів фотокореспондент, проект не є затратним: «Використовується інтернет, веб-камера, комп'ютер, все досить незатратно. У нас немає бюджету на ті онлайн-трансляції, які може дозволити собі телебачення через супутник».

 

Наскільки часто «Українська правда» здійснюватиме такі трансляції, Дмитро Ларін поки що не уточнює. Наступна, за його словами, відбудеться 22 листопада під час марафону, присвяченого сьомій річниці Помаранчевої революції.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY