«Мастер-шеф» стартував гірше за «Феномен» і майже так само, як «Фермер шукає дружину»

1 Вересня 2011
11886
1 Вересня 2011
12:20

«Мастер-шеф» стартував гірше за «Феномен» і майже так само, як «Фермер шукає дружину»

11886
«Мастер-шеф» стартував гірше за «Феномен» і майже так само, як «Фермер шукає дружину»

31 серпня прем'єра кулінарного талант-шоу «Мастер-шеф» на СТБ мала рейтинг 1,93%, частку 7,29%, аудиторія 18-54, вибірка «Вся Україна» (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

За вибіркою «50 тис.+» показники проекту трохи вищі (рейтинг 2,19%, частка 8,01%), однак вони все одно нижчі за середні показники каналу: СТБ минулого тижня (22-28 серпня), коли канал мав середню частку 9,12% за «Вся Україна» та 9,77% за «50 тис.+».

 

Кулінарне шоу вийшло о 20.10 з продовженням після «Вікон-новин».

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», «Феномен», який також вийшов у цьому слоті у понеділок мав вищі показники - частка 13,52% за «Вся Україна» та 13,95% за «50 тис.+». А от реаліті «Фермер шукаю дружину» в суботу взяло вищу частку за «Вся Україна» - 7,83%, але нижчу за «50 тис.+» - 7,06%.

 

Нагадаємо, у талант-шоу «Мастер-шеф» 30 учасників шоу, які пройдуть кастинги, протягом кількох тижнів змагатимуться між собою за звання найкращого кухаря України, 500 тис. грн та навчання у кулінарній школі Парижа Le Cordon Bleu.

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18-54, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться вглосарії Gfk.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11886
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду