У видавництві «А-ба-ба-га-ла-ма-га» припинили ремонтні роботи

8 Листопада 2011
4994
8 Листопада 2011
14:38

У видавництві «А-ба-ба-га-ла-ма-га» припинили ремонтні роботи

4994
У видавництві «А-ба-ба-га-ла-ма-га» припинили ремонтні роботи

У будівлі видавництва «А-ба-ба-га-ла-ма-га» припинили ремонтні роботи на вимогу правоохоронних органів. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

 

Нагадаємо, зранку 8 листопада директор видавництва Іван Малкович заявив про рейдерську атаку на приміщення видавництва на вул. Басейній, 1/2-а. Прес-служба міліції повідомила, що власник підвального приміщення, яке знаходиться в цій будівлі, вирішив зробити ремонт власної стелі. Через це в нього виник конфлікт з керівниками видавництва та Муніципальної академічної чоловічої хорової капели ім. Ревуцького, яка також розташована в цій будівлі.

 

Ремонтні роботи здійснювало ТОВ «Трігліф». За інформацією агентства, Іван Малкович побоюється, що ремонт зашкодить і їхньому приміщенню. При цьому він висловив подив з приводу того, як комерційна структура може бути власником приміщень у будівлі, що є пам'яткою історії та культури.

 

«Мене обурює ця безкарність, і що ніхто не може їх зупинити», - сказав пан Малкович. Він повідомив, що видавництву на час ремонту ніхто не пропонував перебратися до іншого приміщення. За його словами, в приміщенні видавництва ремонт не потрібен.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», депутат Київради Олександр Бригинець заявив про те, що 20 серпня 2011 року представники ТОВ «Трігліф» увірвалися крізь незаконно прорізану у підлозі діру розміром у 3 метри до приміщення капели ім. Л. Ревуцького, чим перетворили пам'ятку, занесену до «Зводу пам'яток історії та культури України», на аварійну будівлю. І тепер, за його словами, висновки КМДА з обстеження будівлі-пам'ятки капели ім. Л. Ревуцького призвели до того, що капелу виселяють.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4994
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду