Сирія: список зниклих безвісти журналістів зростає

2 Листопада 2011
8076
2 Листопада 2011
08:39

Сирія: список зниклих безвісти журналістів зростає

8076
Сирія: список зниклих безвісти журналістів зростає

У Сирії, де панує диктаторський режим Башара Асада, продовжують зникати безвісти журналісти та блогери. Про це з посиланням на власні джерела повідомляє Комітет захисту журналістів (CPJ).

 

Сліди незалежного репортера Ваеля Юсефа Абази, який дописував до декількох газет і новинних сайтів, згубилися у Дамаску 25 жовтня.

 

Ліні Салех Ібрагім, репортерку щоденної урядової газети Tishreen, востаннє бачили того ж дня біля її будинку у передмісті сірійської столиці.

 

КЗЖ не вдалося отримати інформацію про їхнє місцезнаходження чи про те, в яких умовах вони перебувають.

 

Родини обох журналістів повідомили про зникнення владі, однак та не реагує.

 

Відомий блогер Хусейн Ґрер зник безвісті на день раніше.

 

Напередодні він написав у своєму блозі: «Нам не потрібна країна, в якій нас кидають до в'язниць за те, що ми не мовчимо».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8076
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду