Star Media зніме телефільм «Мільйонер»

20 Жовтня 2011
5777
20 Жовтня 2011
11:15

Star Media зніме телефільм «Мільйонер»

5777
Star Media зніме телефільм «Мільйонер»

Компанія Star Media приступила до підготовчого періоду роботи над новим телевізійним фільмом «Мільйонер». Про це зазначається на сайті продакшну.

 

Автор сценарію - Марина Меднікова (за романом Ольги Ташликової), режисер-постановник - Сергій Чекалов, продюсери - Юрій Мінзянов, Влад Ряшин.

 

Головний герой мелодрами Кирило Макаров закінчив архітектурний інститут з червоним дипломом. Його наречена-красуня Вікторія - дочка заможної і впливової людини. Але Кирило не бажає поступитися принципами і скористатися протекцією свого тестя. Розуміючи, що з Вікою у нього різні погляди на життя, він розриває заручини, і в цей же день зустрічає Олену, студентку педінституту.

 

«Минуло десять років: Кирило та Олена одружені, у них двоє дітей. Кар'єра в Кирила не склалася, їхня сім'я живе на одну зарплату Олени. Друг Кирила, Олег вмовляє його подати один зі своїх проектів на міський конкурс. Але Кирило упевнений, що без корисних зв'язків і знайомств на конкурсі робити нічого. Більше того, він тепер часто замислюється, як би склалося його життя, якби він обрав Віку. У той момент, коли Кирило практично впевнений, що зробив помилку, розірвавши заручини з Вікою, він отримує шанс повернутися в минуле і все виправити. Прокинувшись одного прекрасного ранку, Кирило виявляє себе в шикарному особняку. Тепер він власник великої архітектурної фірми, впливовий і багатий чоловік, і чоловік красуні Вікторії. Кирило щасливий, нарешті, його мрії здійснилися. Його життя безтурботна й прекрасна. Чи захоче тепер Кирило повернутися в своє колишнє життя? І чи так просто буде це зробити?», - йдеться в анотації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5777
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду