detector.media
20.10.2011 11:15
Star Media зніме телефільм «Мільйонер»

Компанія Star Media приступила до підготовчого періоду роботи над новим телевізійним фільмом «Мільйонер». Про це зазначається на сайті продакшну.

 

Автор сценарію - Марина Меднікова (за романом Ольги Ташликової), режисер-постановник - Сергій Чекалов, продюсери - Юрій Мінзянов, Влад Ряшин.

 

Головний герой мелодрами Кирило Макаров закінчив архітектурний інститут з червоним дипломом. Його наречена-красуня Вікторія - дочка заможної і впливової людини. Але Кирило не бажає поступитися принципами і скористатися протекцією свого тестя. Розуміючи, що з Вікою у нього різні погляди на життя, він розриває заручини, і в цей же день зустрічає Олену, студентку педінституту.

 

«Минуло десять років: Кирило та Олена одружені, у них двоє дітей. Кар'єра в Кирила не склалася, їхня сім'я живе на одну зарплату Олени. Друг Кирила, Олег вмовляє його подати один зі своїх проектів на міський конкурс. Але Кирило упевнений, що без корисних зв'язків і знайомств на конкурсі робити нічого. Більше того, він тепер часто замислюється, як би склалося його життя, якби він обрав Віку. У той момент, коли Кирило практично впевнений, що зробив помилку, розірвавши заручини з Вікою, він отримує шанс повернутися в минуле і все виправити. Прокинувшись одного прекрасного ранку, Кирило виявляє себе в шикарному особняку. Тепер він власник великої архітектурної фірми, впливовий і багатий чоловік, і чоловік красуні Вікторії. Кирило щасливий, нарешті, його мрії здійснилися. Його життя безтурботна й прекрасна. Чи захоче тепер Кирило повернутися в своє колишнє життя? І чи так просто буде це зробити?», - йдеться в анотації.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY