detector.media
12.10.2011 17:26
«Гравіс-кіно» став власником миколаївського каналу «Так ТВ+»

ТОВ «Гравіс-кіно» (канал «2+2») став власником 100% телекомпанії ТОВ «Так ТВ+». Відповідні зміни до ліцензії «Так ТВ+» на ефірне мовлення на 37 ТВК у Миколаєві внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 12 жовтня.

 

Раніше власниками «Так ТВ+» були Гліб Головченко (75%) та ТОВ «Коледж преси та телебачення» (25%).

 

Генеральним директором компанії замість Гліба Головченка стала Тетяна Ярун. Також змінився і логотип телеканалу - замість «Так TV» тепер на 37 ТВК мовитиме «2+2 Миколаїв». Зазначимо, що компанія і з червня 2011 року за умовами ліцензії ретранслювала «2+2» (до цього за ліцензією вона ретранслювала ТВі).

 

За даними Нацради, компанія «Так ТВ+» стала ліцензіатом у червні 2011 року. Раніше ліцензією на цілодобове мовлення на 37 ТВК у Миколаєві володіло ТОВ «Коледж преси та телебачення», також воно мало ліцензію на мовлення на 23 ТВК у Вознесенську та 24 ТВК в Южноукраїнську Миколаївської області (по 6 годин на добу). 1 червня 2011 року компанія переоформила ліцензію на 37 ТВК на іншу юридичну особу - «Так ТВ+», при цьому «Коледж перси та телебачення» залишився ліцензіатом у Вознесеньку та Южноукраїнську.

 

Після цього «Коледж преси та телебачення» та «Так ТВ+» брали участь у цифровому конкурсі на місця в мультиплексі МХ-5 на частотах у Миколаївській області. «Так ТВ+» не виборов у конкурсі нічого, тимчасом як «Коледж преси та телебачення» отримав частоти в усіх п'яти містах.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY