Star Media приступила до зйомок телефільму «Любов на два полюси»

10 Жовтня 2011
11410
10 Жовтня 2011
12:13

Star Media приступила до зйомок телефільму «Любов на два полюси»

11410
Star Media приступила до зйомок телефільму «Любов на два полюси»

Компанія Star Media приступила до зйомок телевізійного фільму «Любов на два полюси». Про це йдеться на сайті продакшну.

Автор сценарію - Олена Зуєва, Леонора Пащенко, режисер-постановник - Роман Барабаш, художник-постановник - Лариса Жилко, продюсери - Лариса Журавська, Влад Ряшин. У головних  ролях зіграють Юлія Маврина, Володимир Єпіфанцев, Олег Харитонов, Йола Санько, Ліна Будник, Андрій Мостренко та інші.

За сюжетом мелодрами, головна героїня Вероніка опиняється перед вибором: «На одному полюсі - семирічний шлюб зі слідчим прокуратури Віктором Арзаусом. Шлюб щасливий, як здавалося оточуючим, але без любові, про що знала тільки сама Ніка. На іншому полюсі - раптово спалахнула любов до Кирила Філіна, нелегальну діяльність якого розслідує чоловік Вероніки», - йдеться в анотації до стрічки.

 

Прем'єра картини «Любов на два полюси» відбудеться в Росії на телеканалі «Росія 1». Про показ на українських каналах прес-служба Star Media поки що не повідомляє.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11410
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду