«Інтер» зняв з ефіру «Всіх своїх». Каже - тимчасово

30 Вересня 2011
9806
30 Вересня 2011
13:07

«Інтер» зняв з ефіру «Всіх своїх». Каже - тимчасово

9806
«Інтер» зняв з ефіру «Всіх своїх». Каже - тимчасово

«Інтер» призупинив вихід шоу «Всі свої». З наступного тижня у слоті 18.10-19.05 на телеканалі виходитиме повтор серіалу Star Media «В лісах та на горах». Це випливає з телепрограми на сайті каналу.

 

Як повідомили «Телекритиці» у прес-службі «Інтера», вихід проекту тимчасово призупинений через те, що на сьогодні для нього будують нову студію та декорації.

 

Ще однією причиною невиходу шоу є зайнятість його ведучої Оксани Байрак: зараз вона завершує роботу над своїм новим фільмом.

 

Після того як у неї з'явиться більше часу, а декорації та студія будуть готові, вихід проекту відновиться.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9806
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Полубинский
4582 дн. тому
И я не смотрю Интер и Новый. 1+1 и СТБ реально молодцы!!! И вообще хватит говорить, что Интер главный канал страны. Это лажа, этот канал Главный канал для Гов..на, которое его курирует при власти
Ужос
4584 дн. тому
На Байрак неприятно смотреть. Не знаю уж как она выбирала пластического хирурга, но выглядит просто страшно. Толстый клон Майкла Джексона. И ладно бы она хоть два слова могла связать! Кроме дешевой похвальбы самой себе от нее разумной фрпазы не услышишь. Несчастные люди приходят со своими бедами, а она только собой любуется. Найдите нормального ведушего и не надо будет тратить деньги на декорации.
зритель 2
4585 дн. тому
Я перестал смотреть Интер и Новый, советую сделать это всем, кого что-то раздражает... 1+1 и СТБ молодцы, и не ведущие или декорации делают рейтинг, а сценаристы и режиссеры. А еще - бабло и толковые менеджеры.
зритель
4585 дн. тому
Если сам проект - г...но, то декорации не спасут. И нечего ошибки продюсеров списывать на оболочку проекта, зрителю пофиг в каких декорациях говорят, важно - как и что доносят... К тому же, Байрак многих просто раздражает. И нечего надеяться на чудо, оно не произойдет. На каком месте канал лидер: на 3 или уже на 5???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду