Оксана Байрак вимагає вибачень від мера Сум за «б…»

6 Вересня 2011
13212
6 Вересня 2011
10:52

Оксана Байрак вимагає вибачень від мера Сум за «б…»

13212
Оксана Байрак вимагає вибачень від мера Сум за «б…»

Кінорежисер, ведуча програми «Всі свої» і суддя проекту «Майdан's - 2» на телеканалі «Інтер» Оксана Байрак вимагає вибачень від мера міста Суми Геннадія Мінаєва за заяву, розміщену на його сторінці в соціальній мережі Facebook і поширену ЗМІ, повідомляє прес-служба «Інтера».

 

«Я вимагаю офіційних вибачень через ЗМІ від мера міста Суми. У разі якщо найближчим часом ці вибачення не підуть, я буду звертатися в судові інстанції з позовом про захист честі і гідності та відшкодування моральної шкоди», - говорить Оксана Байрак.

 

Як писала «Дуся», мер міста Суми Геннадій Мінаєв після невдалого виступу команди свого міста ву проекті «Майdан's - 2» заявив, що його команду засудили, а на сторінці у Facebook  написав: «Ну, что сказать? В жюри "Майданса" три п... и одна б...».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13212
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
коректор
4622 дн. тому
А хіба в Оксани прізвище не на "б" починається???
Огласите, пжлста, весь список
4622 дн. тому
Цікаво, якщо Оксана вважає для себе образливим вислів Мінаєва, то яка саме літера її так образила і чому?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду