Мирослава Гонгадзе отримала золоту медаль Міжнародної служби мовлення США

29 Вересня 2011
9048
29 Вересня 2011
02:01

Мирослава Гонгадзе отримала золоту медаль Міжнародної служби мовлення США

9048
Мирослава Гонгадзе отримала золоту медаль Міжнародної служби мовлення США
Міжнародна служба мовлення (США) нагородила Мирославу Гонгадзе золотою медаллю, відзначивши її особливий внесок в досягнення місії і завдань «Голосу Америки» та Ради директорів Міжнародної служби мовлення.
 
Разом з Мирославою Гонгадзе медалі отримали ще 95 працівників медіа. Gold Medals Awards є щорічною церемонією, під час якої відзначають досягнення співробітників федеральних складових агентства з радіомовлення Broadcasting Board of Governors включно з «Голосом Америки», Управлінням тереладіомовлення Куби і Міжнародною службою мовлення.
 
Починаючи з 2005 року Мирослава Гонгадзе є ведучою програм української служби «Голосу Америки». Вона автор та продюсер сотень репортажів про життя в США, українсько-американські взаємин та оцінок американських експертів  подій в Україні. На рахунку Мирослави десятки прямих включень  з  Генеральної Асамблеї ООН, візитів президентів України у США, інтерв’ю з українським та американським урядовцями та політиками, культурними та суспільними діячами. Окрім журналістської роботи Мирослава є експертом «Голосу Америки» з питань медіа та прав людини в країнах пострадянського простору. Часто виступає з доповідями у Національному фонді підтримки демократії. Статті Мирослави Гонгадзе публікуються у Washington Post, Wall Street Journal та інших.
 
«Детектор медіа» вітає Мирославу Гонгадзе з першою золотою медаллю і зичить нових здобутків як свідчень професійного зростання та визнання цих успіхів.
 
 
 

Директор «Голосу Америки» Девід Ензор, Мирослава Гонгадзе, директор Міжнародної служби мовлення США Дік Лобо та Голова Ради директорів, президент Аспен інституту Волтер Айзексен
 
 
З відео Gold Medals Awards можна ознайомитися тут (вручення нагороди Мирославі Гонгадзе - на 32-й хвилині запису). 
 
«Детектор медіа» 
 
Фото надане Мирославою Гонгадзе
Відео -  http://www.bbg.gov 
 
 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9048
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду