Генпрокуратура занепокоєна «Дітьми напрокат» «1+1», а НЕК – «Джентльменами на дачі» ICTV

28 Вересня 2011
17536
28 Вересня 2011
14:11

Генпрокуратура занепокоєна «Дітьми напрокат» «1+1», а НЕК – «Джентльменами на дачі» ICTV

17536
Генпрокуратура занепокоєна «Дітьми напрокат» «1+1», а НЕК – «Джентльменами на дачі» ICTV

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланові перевірки каналів «1+1» та ICTV. Таке рішення регулятор ухвалив 28 вересня у відповідь на звернення Генеральної прокуратури України та Національної експертної комісії з питань суспільної моралі.

 

Занепокоєння Генпрокуратури викликало реаліті «1+1» «Діти напрокат». За словами члена Нацради Оксани Головатенко, у проекті беруть участь малолітні діти віком від 8 місяців, що може відбуватись із порушенням законодавства.

 

НЕК висловила занепокоєна показом реаліті «Джентльмени на дачі» і просить перевірити цю трансляцію на відповідність до чинного законодавства про захист суспільної моралі.

 

«Детектор медіа» надіслала запити до обох телеканалів і НЕК і чекає на коментарі.

 

Нагадаємо, нещодавно в інтерв'ю «Детектор медіа» творці «Дітей напрокат» висловили свою думку щодо етичного боку участі немовлят у проекті.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17536
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правдоруб
4600 дн. тому
НЕК?!!! Ее ж нет уже!!! Эти маразматики еще не в психушке и продолжают источать вонь из подполья?!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду