Нову серію «Сімпсонів» присвячено Україні

28 Вересня 2011
11077
28 Вересня 2011
10:27

Нову серію «Сімпсонів» присвячено Україні

11077
Одним із героїв серії є український мафіозі Віктор
Нову серію «Сімпсонів» присвячено Україні

25 вересня 2011 року на телеканалі Fox у США відбулася прем'єра першої серії 23-го сезону культового мультсеріалу The Simpsons - The Falcon and the D'ohman.

 

Крім іншого, в серії багато часу присвячено Україні та «українській мафії», пише myreport.com.ua.

 

За сюжетом, на роботі головного героя серіалу - Гомера Сімпсона - з'являється новий охоронець - Вейн. Бажаючи з ним потоваришувати, Гомер запрошує Вейна у «Таверну Мо», де Вейн рятує Гомера та друзів від нападу місцевого бандита Змія. Завдяки цьому Вейн потрапляє в місцеві новини.

 

Після двох невдалих спроб написати назву України англійською (Ukrane та Ukreign) титрувальник зупиняється на думці: «На біса, та скільки там тих Києвів?». У той час мафіозі Віктор бачить на YouTube Вейна і вирушає до Америки. Виявляється, Вейн колись був агентом ЦРУ й на прийомі в Києві випадково вбив дружину Віктора.

 

В Америці Віктор викрадає Гомера й дає про це ролик на місцеве телебачення. Щоб урятувати Гомера, Вейн прямує в район української діаспори - «Спрінґфільдську Малу Україну», минаючи кав'ярню Tsarbucks, медичний заклад Insane in the Ukraine («Божевільні в Україні») та магазин одягу Cossacks Fifth Avenue. Вейн знаходить Гомера у льодовій арені «Гарячий як Троцький», де вбиває Віктора та його посіпак.

 

Завершується серія тим, що Вейн знаходить нову роботу у місцевій автотранспортній інспекції (американському аналогові МРЕВ ДАІ).

 

 


 

 

 

 

Мафіозі Віктор

 

 

 

 

Довідка:

 

«Сі́мпсони» (англ. The Simpsons) - найдовший анімаційний серіал в історії американського телебачення. З дня дебюту - 17 грудня 1989 року - вийшло понад 450 епізодів, які, у свою чергу, об'єднані в 21 сезон, приблизно по 20 серій у кожному.

14 січня 2000 року «Сімпсонів» було нагороджено зіркою на Алеї Слави в Голлівуді, творіння Мета Ґрейнінґа отримало також 27 нагород Еммі.

 

Героями серіалу часто стають відомі люди: президент СРСР Михаїл Горбачов, перша леді США Мішель Обама, колишній американський президент Джордж Буш. Виробник мультсеріалу - продакшн-компанія Gracie Films.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11077
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду