detector.media
28.09.2011 10:27
Нову серію «Сімпсонів» присвячено Україні
Одним із героїв серії є український мафіозі Віктор

25 вересня 2011 року на телеканалі Fox у США відбулася прем'єра першої серії 23-го сезону культового мультсеріалу The Simpsons - The Falcon and the D'ohman.

 

Крім іншого, в серії багато часу присвячено Україні та «українській мафії», пише myreport.com.ua.

 

За сюжетом, на роботі головного героя серіалу - Гомера Сімпсона - з'являється новий охоронець - Вейн. Бажаючи з ним потоваришувати, Гомер запрошує Вейна у «Таверну Мо», де Вейн рятує Гомера та друзів від нападу місцевого бандита Змія. Завдяки цьому Вейн потрапляє в місцеві новини.

 

Після двох невдалих спроб написати назву України англійською (Ukrane та Ukreign) титрувальник зупиняється на думці: «На біса, та скільки там тих Києвів?». У той час мафіозі Віктор бачить на YouTube Вейна і вирушає до Америки. Виявляється, Вейн колись був агентом ЦРУ й на прийомі в Києві випадково вбив дружину Віктора.

 

В Америці Віктор викрадає Гомера й дає про це ролик на місцеве телебачення. Щоб урятувати Гомера, Вейн прямує в район української діаспори - «Спрінґфільдську Малу Україну», минаючи кав'ярню Tsarbucks, медичний заклад Insane in the Ukraine («Божевільні в Україні») та магазин одягу Cossacks Fifth Avenue. Вейн знаходить Гомера у льодовій арені «Гарячий як Троцький», де вбиває Віктора та його посіпак.

 

Завершується серія тим, що Вейн знаходить нову роботу у місцевій автотранспортній інспекції (американському аналогові МРЕВ ДАІ).

 

 


 

 

 

 

Мафіозі Віктор

 

 

 

 

Довідка:

 

«Сі́мпсони» (англ. The Simpsons) - найдовший анімаційний серіал в історії американського телебачення. З дня дебюту - 17 грудня 1989 року - вийшло понад 450 епізодів, які, у свою чергу, об'єднані в 21 сезон, приблизно по 20 серій у кожному.

14 січня 2000 року «Сімпсонів» було нагороджено зіркою на Алеї Слави в Голлівуді, творіння Мета Ґрейнінґа отримало також 27 нагород Еммі.

 

Героями серіалу часто стають відомі люди: президент СРСР Михаїл Горбачов, перша леді США Мішель Обама, колишній американський президент Джордж Буш. Виробник мультсеріалу - продакшн-компанія Gracie Films.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY