Держцентр зайнятості віддав понад мільйон на телерубрику «Знайди себе»

26 Вересня 2011
7368
26 Вересня 2011
14:53

Держцентр зайнятості віддав понад мільйон на телерубрику «Знайди себе»

7368
Держцентр зайнятості віддав понад мільйон на телерубрику «Знайди себе»

Державний центр зайнятості Мінсоцполітики України 15 вересня уклав угоду з ТОВ «Міжнародний продюсерський центр "Фор-пост"» на послуги з виготовлення та розміщення в ефірі загальнонаціональних телеканалів постійної телевізійної рубрики. Вартість угоди склала 1,20 млн грн, рубрика діє у рамках Всеукраїнської інформаційної акції «Знайди себе». Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пише сайт «Наші гроші».

 

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «у одного учасника», оскільки компанія «Фор-пост» володіє виключними майновими правами на твір «Сценарій проведення Всеукраїнської інформаційної акції "Знайди себе"», йдеться в обґрунтуванні закупівлі.

 

Нагадаємо, у лютому «Міжнародний продюсерський центр "Фор-пост"», заснований Оленою Дріз, вже отримав підряд вартістю 1,36 млн грн за виготовлення та розміщення телевізійної рубрики «Знайди себе». Тоді ж фірма отримала 1,64 млн грн на телепрограму «Король професії».

 

«Мінімальний розмір допомоги по безробіттю в Україні складає близько 700 грн. Таким чином, 1,20 млн грн, які Центр зайнятості заплатить за телепрограму, вистачило б на щомісячні виплати протягом року півтори сотням безробітних», - зауважують «Наші гроші».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7368
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду