Aegis Media/GMG створила дослідницький підрозділ

26 Вересня 2011
3208
26 Вересня 2011
12:26

Aegis Media/GMG створила дослідницький підрозділ

3208
Aegis Media/GMG створила дослідницький підрозділ

Комунікаційна група Aegis Media/GMG створила  дослідницький підрозділ Aegis Insight в Україні. Про це повідомляє прес-служба Aegis Media/ GMG.

 

«Ми вже повноцінно сформували підрозділ Aegis Insight, яке займається різними дослідницькими проектами», - говорить CEO Aegis Media/GMG Олександр Гороховський. Метою цього напрямку є вивчення споживчих переваг для оптимального управління процесом медіапланування кампаній клієнтів групи.



Керівником напряму призначена Марія Чернова, яка має 18-річний досвід роботи в дослідженнях компаній Соціс-Gallup, MMI, Reemtsma/Imperial.

 

Першим проектом Aegis Insight в Україні стало щорічне дослідження Consumer Connection System (CCS) - вивчення споживчих ринків і настроїв. «В рамках Aegis Insight ми будемо також запускати й інші проекти для кращого розуміння окремих сегментів ринку», - додав пан Гороховський.

 

Як повідомив Джуліан Тук (Julian Tooke), International CCS Director Aegis Media Global,  цей проект створений експертами, які працюють над дослідженнями у сфері медіабізнесу. «Ми створюємо підрозділи в тих країнах, в яких клієнти групи потребують потужні міжнародні дослідницькі інструменти і раді, що в Україні виникла необхідність у проекті CCS», - прокоментував він.



За словами Джуліана Тука, сьогодні таких країн у світі більше 35. «У цілому варто зазначити, що Лондон надав величезну підтримку кожній країні, яка працює з CCS, і наші клієнти будуть отримувати перевірені якісні дані з великою кількістю ринкових ідей», - підкреслив він.



Зазначимо, Consumer Connection System (CCS) - глобальний міжнародний дослідницький проект Aegis Media. В основі CCS лежить аналіз ставлення споживачів до реклами та медіа для оптимізації комунікаційного планування та посилення ефективності взаємодії рекламодавців з їх клієнтами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3208
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду