detector.media
26.09.2011 12:26
Aegis Media/GMG створила дослідницький підрозділ

Комунікаційна група Aegis Media/GMG створила  дослідницький підрозділ Aegis Insight в Україні. Про це повідомляє прес-служба Aegis Media/ GMG.

 

«Ми вже повноцінно сформували підрозділ Aegis Insight, яке займається різними дослідницькими проектами», - говорить CEO Aegis Media/GMG Олександр Гороховський. Метою цього напрямку є вивчення споживчих переваг для оптимального управління процесом медіапланування кампаній клієнтів групи.



Керівником напряму призначена Марія Чернова, яка має 18-річний досвід роботи в дослідженнях компаній Соціс-Gallup, MMI, Reemtsma/Imperial.

 

Першим проектом Aegis Insight в Україні стало щорічне дослідження Consumer Connection System (CCS) - вивчення споживчих ринків і настроїв. «В рамках Aegis Insight ми будемо також запускати й інші проекти для кращого розуміння окремих сегментів ринку», - додав пан Гороховський.

 

Як повідомив Джуліан Тук (Julian Tooke), International CCS Director Aegis Media Global,  цей проект створений експертами, які працюють над дослідженнями у сфері медіабізнесу. «Ми створюємо підрозділи в тих країнах, в яких клієнти групи потребують потужні міжнародні дослідницькі інструменти і раді, що в Україні виникла необхідність у проекті CCS», - прокоментував він.



За словами Джуліана Тука, сьогодні таких країн у світі більше 35. «У цілому варто зазначити, що Лондон надав величезну підтримку кожній країні, яка працює з CCS, і наші клієнти будуть отримувати перевірені якісні дані з великою кількістю ринкових ідей», - підкреслив він.



Зазначимо, Consumer Connection System (CCS) - глобальний міжнародний дослідницький проект Aegis Media. В основі CCS лежить аналіз ставлення споживачів до реклами та медіа для оптимізації комунікаційного планування та посилення ефективності взаємодії рекламодавців з їх клієнтами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY