«Сіті» показуватиме програму «Гамми»

23 Вересня 2011
4588
23 Вересня 2011
16:07

«Сіті» показуватиме програму «Гамми»

4588
«Сіті» показуватиме програму «Гамми»

На «Сіті» розпочинається показ нового циклу програм «Столичні таємниці». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Нагадаємо, «Столичні таємниці» - це проект власного виробництва каналу «Гамма», прем'єра якого відбулася у квітні 2008 року.

 

Програми створені у форматі журналістських розслідувань з елементами постановочних зйомок, використанням документального архівного відео, спогадів свідків та учасників подій.

 

«У центрі кожної теленовели - якась нерозгадана до кінця загадка, напіврозкрита резонансна таємниця або ж нібито завершена історія, яка проте має нез'ясовані обставини і подробиці. Таким чином, вже із перших хвилин створюється напружена, вкрай закручена інтрига, яка перетворює документальну оповідь на детектив, історичну драму чи пригодницький фільм - залежно від теми», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Перший випуск «Столичних таємниць» вийде 26 вересня о 22.00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4588
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
mikle
4605 дн. тому
Аякже ... власне виробництво!!!
fghfg
4605 дн. тому
Потому что Гамма здохла и перестала платить бабло?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду