«2+2» розробляє скетч-шоу «Теща» і хоче зняти ситком

16 Вересня 2011
14914
16 Вересня 2011
09:26

«2+2» розробляє скетч-шоу «Теща» і хоче зняти ситком

14914
«2+2» розробляє скетч-шоу «Теща» і хоче зняти ситком

«2+2» разом з Андрієм Молочним розробляє скетч-шоу «Теща». Про це «Телекритиці» розповів генеральний продюсер каналу Олександр Асаулюк.

 

«У кожного чоловіка є своя теща. В олігарха є теща (але я не скажу вам яка, тому що це дуже смішна історія), у чоловіка, який закінчив КПІ 20 років тому, є теща. Там якраз такі історії - про злих і добрих, про тих, які пробачають усе, і тих, які не пробачають нічого», - сказав він.

 

За словами пана Асаулюка, скетч-шоу створюватиметься за власною ідеєю.

 

Також він розповів, що в планах «2+2» - зйомка власного ситкому: «Ми у пошуках власного серіалу. Для нас це принципово важливо. Ми зараз закінчуємо формувати ідею і шукатимемо, хто її вироблятиме».

 

Нагадаємо, на сьогодні «Молочний продакшн» виробляє для каналу проект Real Comedy.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14914
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду