У Безулик говоритимуть про євроінтеграцію, у Княжицького – про Форум видавців

15 Вересня 2011
8049
15 Вересня 2011
15:49

У Безулик говоритимуть про євроінтеграцію, у Княжицького – про Форум видавців

8049
У Безулик говоритимуть про євроінтеграцію, у Княжицького – про Форум видавців

15 вересня на 5-му каналі у суспільно-політичному ток-шоу «РесПубліка з Анною Безулик» говоритимуть про євроінтеграцію України. Гостями у студії будуть заступник міністра закордонних справ Павло Клімкін і дипломат Олександр Чалий. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Цього ж вечора програма «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі вийде в прямий ефір зі Львова, де розпочався 18-й міжнародний книжковий Форум видавців. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ТВі.

 

У ток-шоу про літературу говоритимуть автор історичного роману «Мальви» Роман Іваничук та професор Гарвардського університету, літературознавець Григорій Грабович; про суспільство - правозахисник та дисидент, голова російського товариства «Меморіал» Арсеній Рогинський та співорганізатор «студентської революції на граніті» Маркіян Іващишин; про настрої громадян -російський соціолог, керівник відділу соціально-політичних досліджень «Левада-Центр» Борис Дубін, про Форум видавців розповість його президент Олександра Коваль. Спеціальним політичним гостем програми прямим включенням з Києва стане лідер «Фронту змін» Арсеній Яценюк.

 

Нагадаємо, що «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі виходить о 21.00, «РесПубліка з Анною Безулик» на 5-му каналі - о 22:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8049
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду