detector.media
15.09.2011 15:49
У Безулик говоритимуть про євроінтеграцію, у Княжицького – про Форум видавців

15 вересня на 5-му каналі у суспільно-політичному ток-шоу «РесПубліка з Анною Безулик» говоритимуть про євроінтеграцію України. Гостями у студії будуть заступник міністра закордонних справ Павло Клімкін і дипломат Олександр Чалий. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Цього ж вечора програма «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі вийде в прямий ефір зі Львова, де розпочався 18-й міжнародний книжковий Форум видавців. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ТВі.

 

У ток-шоу про літературу говоритимуть автор історичного роману «Мальви» Роман Іваничук та професор Гарвардського університету, літературознавець Григорій Грабович; про суспільство - правозахисник та дисидент, голова російського товариства «Меморіал» Арсеній Рогинський та співорганізатор «студентської революції на граніті» Маркіян Іващишин; про настрої громадян -російський соціолог, керівник відділу соціально-політичних досліджень «Левада-Центр» Борис Дубін, про Форум видавців розповість його президент Олександра Коваль. Спеціальним політичним гостем програми прямим включенням з Києва стане лідер «Фронту змін» Арсеній Яценюк.

 

Нагадаємо, що «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі виходить о 21.00, «РесПубліка з Анною Безулик» на 5-му каналі - о 22:00.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY