Головним редактором журналу Motor News став Андрій Волощенко

12 Вересня 2011
13254
12 Вересня 2011
12:03

Головним редактором журналу Motor News став Андрій Волощенко

13254
Головним редактором журналу Motor News став Андрій Волощенко

Головним редактором щомісячного автомобільного журналу Motor News призначений Андрій Волощенко. Про це повідомляє прес-служба медіагрупи «Автоцентр».

 

Андрій Волощенко працював оглядачем в журналі «Капітал» та газеті «Бізнес», працював тест-редактором, редактором розділу, заступником головного редактора в тижневику «Автоцентр», займав посади головного редактора каталогу «Нові автомобілі» і головного редактора цифрових версій журналів Медіагрупи «Автоцентр», роботу над якими він продовжить і надалі.

 

За словами Андрія Волощенка, Motor News продовжить розповідати про ексклюзивні автомобілі: «З моменту заснування Motor News слідував найсучаснішим трендам. Спочатку це була альтернатива пострадянським журналам - у виданні використовувалися якісні німецькі та британські матеріали. Згодом у ньому з'явився сильний блок авторських робіт журналістів редакції, які отримали можливість тестувати новітні та ефектні автомобілі. З розширенням ніші лайф-стайл журналів Motor News змінив формат і структуру, щоб відповідати новим читацьким запитам. І ось тепер, в епоху цифрової медіареволюціі, Motor News отримає новий імпульс свого розвитку», - коментує новий головний редактор.

 

Нагадаємо, на початку вересня цього року з посади головного редактора журналу Motor News пішов Микола Захаренков, якого було призначено головредом щомісячного автомобільного журналу «України за кермом».

 

Motor News - щомісячний журнал. Видається з 1995 року. Раз на рік виходять також каталоги «Motor News Автокаталог» та «Motor News Мотокаталог». «Автоцентр» придбав журнал Motor News та реструктурував редакцію у 2009 році.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13254
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду